Ernstige flater bij aankoop groene wagen door gemeentebestuur Zele?

Het milieu verdient onze grootste aandacht. Wij moeten duurzame energie gebruiken, en duurzame energie opwekken. Eerder hebben wij op een andere plaats reeds met verwondering genoteerd dat er in het nieuwe industrieterrein Wijnveld geen windmolens zijn voorzien. Maar dat terzijde.

Wij waren dan ook zeer blij dat het gemeentebestuur een groene wagen wil aanschaffen voor de groendienst. De evidentie zelve, maar toch een pluim op de hoed van het gemeentebestuur en onze schepen van milieu.

Maar een beeld zegt meer dan duizend woorden. Hoewel alleman heeft geprobeerd voor de wagen te gaan staan, kan de aandachtige kijker onomstotelijk vaststellen dat het om een WITTE wagen gaat. Ik ben wel hardhorig, maar niet blind. En ik heb mijn adviseurs laten controleren. Het is inderdaad een witte. Het was trouwens één van mijn adviseurs die mij op het probleem wees.

Vraag is nu of het gemeentebestuur alsnog zal klacht neerleggen. Ingeval de factuur nog niet betaald is, staat de gemeente misschien sterk om alsnog een groene te eisen. Wat mij betreft mag het zwaailicht oranje blijven. Een mens mag niet te lastig doen.

Bron: Het Nieuwsblad
http://www.nieuwsblad.be/cnt/blsva_02292795

 

20160318_Aankoop_CNG_wagen


Abonneer je op Beethoven

Voer je e-mailadres in om een bericht te krijgen telkens er een nieuwe Beethoven tekst verschijnt. Je e-mailadres wordt enkel en alleen hiervoor gebruikt.

Top